Timp de preparare: 30-40 minute. Ingrediente: o cana orez Deroni, 1 gogosar, 1 ardei verde, 1 dovlecel, o ceapa, 2 morcovi, 4 oua, ulei de masline, sos de soia, sare, zahar, piper. Mod de preparare: Se taie în cubulete toate legumele. Se încinge uleiul de masline (la foc puternic) si se prajesc toate legumele pâna prind putina culoare. Se dau deoparte de pe foc. Separat se bat ouale si se prepara o omleta, dupa care se taie în bucatele. Orezul se pune la fiert în apa. La o cana de orez se adauga 2 cani de apa. Se pune putin ulei de masline, iar când este încins se adauga orezul, se gratineaza putin, dupa care se adauga apa si condimente. Când este gata se ia de pe foc, se amesteca cu legumele calite si cu omleta, se mai lasa câteva minute pe foc, se adauga sos de soia, sare si zahar în aceeasi cantitate, piper si condimente dupa gust. Se serveste cald, ca garnitura pentru carne la gratar.